Tisztelt Érdeklődő !

Webáruházunkat azzal a szándékkal hoztuk létre hogy a vonóhorgot, tartozékait vagy utánfutóalkatrészt vásárolni szándékozók a legnépszerűbb hazai és európai gyártók termékeiből egyéni igényeiknek megfelelően tudjanak választani. A választás megkönnyítését részletes műszaki,- fényképes,- és ár,- információkkal segítjük.

Oldalainkon regisztráció nélkül korlátlanul böngészhet.

Adatbázisunkat az újonnan megjelenő vonóhorgokkal, szerelési utasításokkal valamint a felszerelt vonóhorgok fényképeivel folyamatosan bővítjük.

Az importbeszerzésekre egyedi árajánlatot adunk.

A feltűntetett árak Magyar Ft-ban értendő -szállítási költség nélküli- bruttó árak, melyek vonóhorgok esetében tartalmazzák a felszerelésükhöz szükséges tartozékok árát, azonban az elektromos szerelvényekét nem. Amennyiben - a megfelelő jelölőgombra kattintva - elektroszettet is választ a vonóhoroghoz úgy a feltüntetett ár a vonóhorog és az elektroszett együttes bruttó árára változik.Szállítás raktárkészlet függvényében 2-4, import vonóhorgok esetében 10-14 munkanap. A szállítás konkrét időpontjáról visszaigazoló e-mail-t küldünk. Ettől eltérő szállítás esetén tájékoztatjuk.

A katalógusban nem szereplő típusú vonóhorgok beszerzése ill. bármely más, vonóhoroggal kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel, vonóhorogszerelés időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérjük hívjon munkaidőben a 72/442-882 telefonon.

Vásárlás a webáruházban:

A kiválasztott termék(ek) vásárlása azok kosárba helyezésével és a „Rendelés” gombra kattintással indítható.


A rendelés fogadását a várható szállítási idő és szállítási díj megadásával e-mailben igazoljuk vissza. Amennyiben a feltételek Önnek megfelelőek úgy kérjük, rendelését visszaigazolásunk elfogadásával erősítse meg.

Szállítás:

 • A megrendelt termékeket - a kiállított számlával együtt - az ország egész területére futárszolgálattal, a megrendeléskor választott fizetési mód szerint szállítjuk.
 • Kérjük átvételkor a csomagolás és az áru sértetlenségét a futár jelénlétében ellenőrízze le. Sérülés esetén kérjen kárfelvételi igazolást !!!


Szállítási díj:

  A szállítás díja (bruttó) belföldön: (csomagonként)

   

  előre
  utalással

  utánvéttel  
  0,1 kg -  2 kg-ig1950 Ft2850 Ft
  2,1 kg -  5 kg-ig2240 Ft3510 Ft
  5,1 kg -20 kg-ig2860 Ft4130 Ft
  20,1 kg -30 kg-ig3640 Ft4910 Ft
  30,1 kg -40 kg-ig4800 Ft6300 Ft
  40,1 kg -50 kg-ig6100 Ft7400 Ft     

     

     

     

     

     

     

     

     

    azonban bruttó 100 000 Ft vásárlási érték felett 30 kg súlyhatárig a szálításil díjat mi fizetjük.

    Elállási jog:
    A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) számú Kormány rendelet szerint a vásárlónak az áruátvételtől számított 14 munkanapon belül elállási joga van az alábbiak szerint:

    • Az elállási igényét a határidőn belül kell cégünk felé jeleznie e-mailben.
    • Csak új , használat, karc és sérülésmentes termékekre, érvényesíthető, az áru és a számla visszaküldésével.
    • A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.
    • A visszatérítés mértéke az áru értéke, melyet a visszaérkezést követő 3 munkanapon belül megadott számlájára utalunk.
    • Használt, sérült vagy hiányos terméket nem áll módunkban visszavenni.