Tisztelt Érdeklődő !

Webáruházunkat azzal a szándékkal hoztuk létre hogy a vonóhorgot, tartozékait vagy utánfutóalkatrészt vásárolni szándékozók a legnépszerűbb hazai és európai gyártók termékeiből egyéni igényeiknek megfelelően tudjanak választani. A választás megkönnyítését részletes műszaki,- fényképes,- és ár,- információkkal segítjük.

Oldalainkon regisztráció nélkül korlátlanul böngészhet.

Adatbázisunkat az újonnan megjelenő vonóhorgokkal, szerelési utasításokkal valamint a felszerelt vonóhorgok fényképeivel folyamatosan bővítjük.

Az importbeszerzésekre egyedi árajánlatot adunk.

A feltűntetett árak Magyar Ft-ban értendő -szállítási költség nélküli- bruttó árak, melyek vonóhorgok esetében tartalmazzák a felszerelésükhöz szükséges tartozékok árát, azonban az elektromos szerelvényekét nem. A megrendelt cikkeket az ország egész területére futárszolgálattal, átvételkor történő készpénzfizetéssel szállítjuk.

Szállítás raktárkészlet függvényében 2-4, import vonóhorgok esetében 10-14 munkanap. A szállítás konkrét időpontjáról visszaigazoló e-mail-t küldünk. Ettől eltérő szállítás esetén tájékoztatjuk.

A katalógusban nem szereplő típusú vonóhorgok beszerzése ill. bármely más, vonóhoroggal kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel, vonóhorogszerelés időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérjük hívjon munkaidőben a 72/442-882 telefonon.

Vásárlás a webáruházban:

A kiválasztott termék(ek) vásárlása azok kosárba helyezésével és a „Rendelés” gombra kattintással indítható.


A rendelés fogadását a várható szállítási idő és szállítási díj megadásával e-mailben igazoljuk vissza. Amennyiben a feltételek Önnek megfelelőek úgy kérjük, rendelését visszaigazolásunk elfogadásával erősítse meg.

Szállítás:

 • A megrendelt árut a -kiállított számlával együtt- futárszolgálattal küldjük a megadott címre. A számla ellenértéke átvételkor, a csomagolás épségének ellenőrzése után a futárnak készpénzben fizetendő.


Szállítási díj:

 • A szállítás díja belföldön: (csomagonként)
  0,1 kg - 2 kg-ig1700 Ft
  2,1 kg - 5 kg-ig
  5,1 kg - 20 kg-ig
  1990 Ft
  2340 Ft
  20,1 kg - 30 kg-ig3240 Ft
  30,1 kg - 40 kg-ig4900 Ft


azonban bruttó 80 000 Ft vásárlási érték felett 30 kg súlyhatárig a szálításil díjat mi fizetjük.

Elállási jog:
A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) számú Kormány rendelet szerint a vásárlónak az áruátvételtől számított 14 munkanapon belül elállási joga van az alábbiak szerint:

 • Az elállási igényét a határidőn belül kell cégünk felé jeleznie faxon vagy e-mailben.
 • Csak új használat, karc és sérülésmentes termékekre, érvényesíthető, eredeti csomagolásban visszaküldve tartozékokkal és számlával együtt.
 • A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.
 • A visszatérítés mértéke az áru értéke, melyet a visszaérkezést követő 3 munkanapon belül megadott számlájára utalunk.
 • Használt, sérült vagy hiányos terméket nem áll módunkban visszavenni.